ONZE SERVICES

De mogelijkheden zijn eindeloos.

MONTAGE- & VERKOOPTRAININGEN

Wij geven doelgerichte trainingen aan bedrijven die gaan starten met PremiumShield®. Zowel perfecte montages als verkoopargumenten en technische kennis komen aan bod. Ook leert u gebruik te maken van voorgesneden patronen die direct op de carrosseriedelen gemonteerd kunnen worden.

DEALER/VERKOOP-PUNT WORDEN

Een erkend Premium-Shield® dealer of verkooppunt wordt in ons bestand opgenomen en aanvragen worden naar u doorverwezen.
Als dealer of verkoop-punt kunt u ervoor kiezen om de films zélf te installeren of u laat een erkend installateur komen die dit voor u doet. U heeft beschikking tot onze marketing-folders, flyers enz.

INSTALLER/MONTEUR INHUREN

Indien u een aanvraag heeft maar zelf de installatie en montage niet voor uw rekening wilt nemen, kunt u gebruik maken van een erkende PremiumShield® Installer. In opdracht en onder uw naam neemt deze de volledige installatie voor zijn/haar rekening.


VOORGESNEDEN PATRONEN BESTELLEN

PremiumShield® beschikt over duizenden digitale patronen van de meest actuele auto’s en motoren. Wij bieden u de service om op bestelling uw gewenste patronen te snijden en naar u toe te sturen.
Ook kunt u ervoor kiezen om zélf een snijplotter aan te schaffen en deze online beschikbare patronen te snijden.


Neem contact met ons op en we helpen u op weg

Distributeur voor Benelux:

Sign o' the Times BV

De Donge 7
5684 PX Best Nederland

Meer over ons

Bedrijfsprofiel

Onze services